Δημιουργία Νέου eshop: Τι χρειαζόμαστε, για να φτιάξουμε την τέλεια online επιχείρηση|2022

Δημιουργία Νέου eshop: Τι χρειαζόμαστε, για να φτιάξουμε την τέλεια online επιχείρηση|2022

Δημιουργία Νέου eshop: Τι χρειαζόμαστε, για να φτιάξουμε την τέλεια online επιχείρηση|2022

Με βάση την περσινή χρονιά 2021 πολλές επιχειρήσεις εκφράσαν το ενδιαφέρον τους για την δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βοηθήσει όλο το αγοραστικό κοινό της χώρας, να εξυπηρετηθεί και να κάνει άμεσα τις αγορές του μέσω κινητού τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.


Έτσι λοιπόν, αν έχετε ένα φυσικό κατάστημα, μια εταιρία ή μία επιχείρηση και θέλετε να διαπρέψετε στον online αγοραστικό χώρο και κοινό, έχουμε την λύση. Η Webed.gr βρίσκεται πάνω από 10 χρόνια στον χώρο στο κομμάτι του web development, web design, digital marketing and advanced Seo. Είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε το απόλυτο eshop κατάστημά σας.

Βήμα προς βήμα η κατασκευή του eshop σας από την Webed.gr

Θα παρακολουθήσουμε παρακάτω, αναλυτικά και βήμα προς βήμα τι χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε το απολυτό διαδικτυακό κατάστημα. Ας ξεκινήσουμε!

Α. Τοποθεσία της επιχείρησης

Είναι πολύ σημαντικό η επιχείρηση ή εταιρία σας να έχει τοποθεσία, δηλαδή έδρα. Είναι βασική και απαραίτητη προϋπόθεση για το άνοιγμα μίας φυσικής εταιρίας ή ενός φυσικού καταστήματος καθώς αυτό θα βοηθήσει στην υλοποίηση του e-shop καταστήματος που θέλετε να δημιουργήσετε.

Προσοχή! Η έδρα σας φυσικά δεν πρέπει να είναι κατοικία ή κατοικία κάποιου άλλου καθώς πρέπει η εφορία να έχει την δυνατότητα ελέγχου ανά πάσα ώρα και όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν μπορεί να γίνει σε χώρο κατοικισμό. Ο χώρος πρέπει να είναι επαγγελματικής φύσεως στο 100%.

Β. Καταλληλόλητα επαγγελματικής δραστηριότητας

Για να ξεκινήσετε ηλεκτρονικές πωλήσεις μεσώ του online καταστήματός σας είτε λιανική είτε χονδρική πώληση θα πρέπει η επιχείρηση να έχει ξεκινήσει φυσικά την λειτουργία της καθώς και να έχει καταλληλόλητα επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η επαγγελματική σας δραστηριότητα η οποία συνδέεται με το online κατάστημά σας, θα πρέπει να δηλώνεται μέσω κάποιων ΚΑΔ, τους οποίους ΚΑΔ θα τους επιλέξετε με την βοήθεια του λογιστή σας. Αυτοί αναφέρονται στην επαγγελματική δραστηριότητα την οποία έχετε.

Γ. Οι προμηθευτές των προϊόντων σας  

Στο κομμάτι των προμηθειών υπάρχουν δύο σκέλη. Το ένα είναι να είστε εσείς οι ίδιοι παραγωγοί του προϊόντος και το άλλο σκέλος είναι να χεριάζετε να προμηθεύεστε εσείς τα προϊόντα που πουλάτε.

Θα μείνουνε λίγο περισσότερο στο κομμάτι της προμήθειας των προϊόντων. Είναι γνωστό πως σε αυτό το σημείο θα χρειαστεί να αναζητήσετε ανθρώπους και συνεργάτες εμπιστοσύνης, με εμπειρία στο προϊόν καθώς και αξιοπιστία της α ύλης και ανθεκτικότητας αυτού.

Δ. Η εταιρία ταχυμεταφορών (courier)

Στα eshop καταστήματα η παράδοση των προϊόντων πρέπει να γίνεται άμεσα και γρήγορα. Ο πελάτης, θα μας αφήσει πολύ καλύτερο feedback (κριτική) με την άμεσή μας παράδοση. Άρα χρειαζόμαστε συνεργασία με μία εταιρία ταχυμεταφορών όπου κάνει άμεσες παραλαβές – παραδόσεις. Αυτό θα μετρήσει πολύ θετικά στον κόσμο που επισκέπτεται το online κατάστημά μας.

Το κόστος για ένα eshop κατάστημα με μια εταιρία Courier διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του προϊόντος. Αν όμως γνωρίζεται πως θα έχετε σταθερή πελατεία ή συγκεκριμένο αριθμό παραγγελιών ημερησίως μπορείτε να διαπραγματευτείτε καλύτερες τιμές με την εταιρία courier.

E. Συνεργασίες που θα χρειαστούν για να συνεχίσετε

Θα χρειαστείτε σίγουρα έναν λογιστή και έναν δικηγόρο. Ο λογιστής θα σας ενημερώσει για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε καθώς και θα σας συμβουλεύσει λογιστικά και γραφειοκρατικά πως να κινηθείτε.

Ο δικηγόρος θα σας βοηθήσει στο κομμάτι των όρων και προϋποθέσεων της σελίδας σας καθώς και για στην Πολιτική Απορρήτου.

Τελευταίο Βήμα: Web design, web development, digital marketing, Seo όλα στην Webed.gr

Το τελευταίο και σημαντικότερο βήμα είναι η δημιουργία του eshop, το design, το marketing και η προώθηση που θα κάνουμε καθώς και το seo (search engine optimization) για να ανεβάσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην 1η θέση.

Η Webed.gr δραστηριοποιείτε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο κομμάτι των web site – eshop sites. Με πολύ μεγάλη εμπειρία στον χώρο του διαδικτύου μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας.

Εσείς έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τα εξής:

  • Basic Design
  • Custom Design
  • Basic Seo
  • Development
  • Advanced Seo

Με τα παραπάνω μπορείτε να επιλέξετε, τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργηθεί το eshop κατάστημά σας καθώς και πόσο ισχυρό Seo θα χρειαστείτε για την σελίδα σας, για να βρίσκεται στην πρώτη θέση .

Επίσης εμείς σας προτείνουμε:

  • Basic Marketing
  • Advanced Marketing
  • Social Media Marketing
  • Google Ads

Το digital marketing στις μέρες μας έχει πολύ μεγάλη ισχύ. Έτσι κοντά μας, θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για το online κατάστημά μας. Εκ πρώτης την επισκεψιμότητα του κοινού και σε δεύτερη φάση την πώληση.

Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε την δική σας online επιχείρηση με σίγουρα αποτελέσματα, Design και ισχυρό Marketing καλέστε μας στο:

+30 216 070 2930 Αρτέμιδος 1, Γλυφάδα

Ή μέσω email: info@webed.gr

Πηγή: Webed.gr