Σχετικά με μας

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Ως web developers είμαστε γεννημένοι για την επίλυση προβλημάτων

 

Κάθε πρόκληση, κάθε νέο έργο, κάθε αίτημα από πελάτη αποτελεί μια πρόκληση για την ομάδα μας. Για πάνω από δέκα χρόνια, η αποστολή μας είναι μια: Η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων που ξεχωρίζουν. Στόχος μας είναι:

 

  • Προσεγμένος σχεδιασμός (Graphic design)

 

  • Μέγιστη αποδοτικότητα στον τομέα των πωλήσεων ή της προβολής

 

  • Κορυφαίες τεχνολογίες και πρακτικές προγραμματισμού

 

Η δημιουργία ιστοσελίδων και η ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι ο πυρήνας του έργου μας. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία περιεχομένου(Content creation) που αναδεικνύει την αξία της ιστοσελίδας σας και παρέχουμε συνεχή υποστήριξη στους πελάτες μας. Ο στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε πελάτες που αναζητούν όχι μόνο την επιτυχία και το οικονομικό κέρδος, αλλά και την πλήρη ικανοποίηση από την εμπειρία της συνεργασίας μαζί μας.

 

Πέρα από τον προγραμματισμό και την δημιουργία ιστοσελίδων, η ομάδα μας διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα:

 

  • Πλήρης κατανόηση του λογισμικού προγραμματισμού

 

  • Χρήση λογικής προσέγγισης για την επίλυση προβλημάτων

 

  • Πάθος για συνεχή ενημέρωση στην τεχνολογία

 

  • Προσήλωση στη λεπτομέρεια

 

Το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία αποτελούν βασικά στοιχεία της επιτυχημένης μας πορείας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για τον κοινό στόχο: το τέλειο αποτέλεσμα.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η προσέγγιση σε κάθε νέο έργο είναι ατομική, αντιμετωπίζουμε εξίσου κάθε πελάτη, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας και τον προϋπολογισμό της.

Η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων μας ειδικεύεται στην επαγγελματική δημιουργία μοναδικών ιστότοπων. Η ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς την εμφάνιση νέων τεχνολογιών που δεν φοβόμαστε να εφαρμόσουμε σε έργα Ιστού, καθιστώντας τις σύγχρονες και υψηλής τεχνολογίας. Δημιουργούμε μόνο ιστότοπους πώλησης – αυτό είναι ένα επίτευγμα σχεδιάζοντας το σχεδιασμό και επεξεργάζοντας τη χρηστικότητα.

1.Προσεγμένη και ατομική προσέγγιση.

Η προσέγγιση σε κάθε νέο έργο είναι ατομική, αντιμετωπίζουμε εξ ίσου κάθε νέο πελάτη αναξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας και τον προϋπολογισμό της.

2.Συνεχής τεχνολογική ενημέρωση και αναβάθμιση.

Η ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς την εμφάνιση νέων τεχνολογιών που δεν φοβόμαστε να τις εφαρμόσουμε σε έργα ιστού, καθιστώντας τα έργα αυτά πρωτοποριακά και τεχνολογικά άρτια.

3.Είμαστε προσανατολισμένοι στα αποτελέσματα.

Μοναδικό κριτήριο και οδηγός μας είναι τα νούμερα, τα ποσά και τα αποτελέσματα, σε εισπράξεις, σε επισκεψεις, σε θέση κατάταξης, ανάλογα με το κριτήριο εργασίας του έργου.

4 Σταθερές διαδικασίες δημιουργίας.

Η εμπειρία και η επιστημονική μας κατάρτηση, μας έχει οδηγήσει στην θέσπιση σταθερών διαδικασιών δημιουργίας(ρουτίνες) οι οποίες καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις, λαμβάνουν υπόψιν όλες τις δικλείδες ασφαλείας και περιλαμβάνουν όλα τα ευαίσθητα σημεία που πρέπει να προσεχτούν σε κάθε εργο.

5.Αναβαθμισμένο επίπεδο επικοινωνίας

Ακούμε και καταγράφουμε τις απόψεις και επιθυμίες σας, επικοινωνούμε μαζί σας συνεχώς και αδιαλείπτως, πριν, κατά, αλλά και μετά, σας υποστηρίζουμε σε ό, τι χρειαστείτε.

Συνεργαζόμενοι με την Webed απολαμβάνετε:

Δημιουργικότητα & Παραγωγή
Δημιουργικότητα & Παραγωγή
Καταφέρνουμε να συνδυάσουμε τεχνολογικά μέσα και δημιουργικότητα, έτσι ώστε να μπορούμε να εργαστούμε στενά για την επίλυση των προβλημάτων της επιχείρησής σας.
Στρατηγική & Διορατικότητα
Στρατηγική & Διορατικότητα
Χρησιμοποιούμε μοναδικές γνώσεις για να ενσωματώσουμε τις ιδέες σας, να εξατομικεύσουμε τα μηνύματά σας και να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή με τον πιο φυσικό τρόπο. Αυτό συμβαίνει όταν η μαγεία γίνεται πραγματικότητα.
Απόδοση
Απόδοση
Είμαστε ειδικοί στο σχεδιασμό κάθε είδους ψηφιακών πλατφορμών, αξιοποιώντας τη δύναμη των ψηφιακών μέσων να προσελκύουν ανθρώπους με απροσδόκητους τρόπους.
Υποστήριξη
Υποστήριξη
Παρέχουμε σταθερή υποστήριξη ακόμα και μετά τη δημιουργία του έργου σας για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ποιά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έχουν τα έργα μας

α).Επικοινωνία.

Συζήτηση μαζί σας σε βάθος για να ακούσουμε και να μάθουμε τις προσδοκίες, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις ποσοτικές μετρήσεις που περιμένετε από τον νέο δικτιακό σας τόπο.

β). Ανάλυση και έρευνα αγοράς.

Βαθιά έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού πριν την έναρξη της δημιουργίας του έργου σας, όπως
⦁ εξέταση των δεδομένων,
⦁ ανακαθορισμός της θέση σας,
⦁ ανακαθορισμος του κοινού,
⦁ ποσοτική στόχευση πωλήσεων.

γ). Επιστημονικός και ποιοτικός σχεδιασμός σελίδων web

Σχεδιασμός δυναμικών σελίδων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής και σέβονται τα πρωτόκολλα, χρήση τεχνολογικών εργαλείων και ειδικών προγραμμάτων σε κάθε στάδιο της εργασίας μας.

δ). Ποιοτική παραμετροποίηση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Λεπτομερής μελέτη παραμετροποίησης και προσαρμογής eshop ώστε να πουλάει πραγματικά και να φέρνει κέρδη.

ε). Ασφάλεια site και eshop

Χρησιμοποιούμε όλα τα απαραίτητα και ενδεικνυόμενα, κατά περίπτωση, προγράμματα ασφαλείας, ώστε να απολαμβάνετε απρόσκοπτες και ασφαλείς δικτυακές συναλλαγές και διαδικασίες.

στ). Φιλοξενία ιστοσελίδων

Σας προτείνουμε επαρκές και σοβαρό hosting περιβάλλον, πράγμα θεμελιώδες για την λειτουργία on line των δυκτιακών μέσω σας.

ζ). Δημιουργία πολύτιμου περιεχομένου για το site/eshop

Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργούμε ποιοτικό και πρωτότυπο web content, ενώ αυτό είναι το σημείο που πάσχουν όλα τα site/eshop των ανταγωνιστών μας.

η). Εμπεριστατωμένη πολιτική διαφήμισης στο digital marketing.

Διεξάγουμε μελετημένη και σοβαρή ποιοτική προώθησης στο digital marketing, που αναγκαστικά θα πρέπει να εφαρμόσετε κάποια στιγμή.

Ποιό είναι το όφελός σας αν επιλέξετε την Webed

Η επιτυχία της δουλειάς μας φαίνεται στην διάρκεια του χρόνου και μετριέται με αποτελέσματα και με νούμερα. Όπως και για χιλιάδες άλλους πελάτες μπορούμε να σας ωφελήσουμε και :
1. Να δημιουργήσουμε επιτυχημένα web pages.
2. Nα θέσουμε σε λειτουργία eshop με επισκεψιμότητα.
3.Nα επιτύχουμε υψηλή κατάταξη για πολύ δύσκολες λέξεις κλειδιά.
4.Να έχουμε πολύ αποτελεσματικό content management.
5.Να σας προβάλουμε και να σας διαφημίσουμε αποτελεσματικά. στα social media με digital marketing .
6.Να σας παρέχουμε οικονομικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες
πάντα μέσα στο πιο προηγμένο τεχνολογικά και επιστημονικά πλάισιο, με όρους συνεργασίας και άριστης επικοινωνιας.
Εδώ στην Webed,
⦁ είμαστε ευρηματικoί,
⦁ είμαστε οραματιστές
⦁ είμαστε δίπλα σας, βοηθοί και συνεργάτες, στην λεωφόρο της ψηφιακής λειτουργίας της επιχείρησής σας, του digital operation!