Γιατί είναι απαραίτητη η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας το 2023

Γιατί είναι απαραίτητη η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας το 2023

Γιατί είναι απαραίτητη η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας το 2023

Αναρωτιέστε αν η επιχείρηση σας χρειάζεται πραγματικά μια εταιρική ιστοσελίδα;

 Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της επιχείρησης σας και για τις δυνατότητες που προσφέρει τώρα όσο και στο μέλλον. Τα οφέλη είναι πολλά, και χρόνο με το χρόνο θα γίνονται περισσότερα καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά γιατί κάθε επιχείρηση επωφελείται από την κατασκευή ιστοσελίδας.

1. Η ιστοσελίδα αυξάνει την αξιοπιστία της επιχείρησης σας

O σύγχρονος καταναλωτής χρειάζεται να δει ιστοσελίδα για να εμπιστευτεί μία νέα επιχείρηση. Σύμφωνα με έρευνες, το 56% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως δεν είναι σίγουροι αν θα επισκεφτούν μια εταιρία χωρίς διαδικτυακή παρουσία.

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας, την αφοσίωσή σας προς τις υπηρεσίες ή/και προϊόντα που προσφέρετε και σας δίνει περισσότερο κύρος σε σχέση με επιχειρήσεις που διαθέτουν μόνο παρουσία στα Social Media. Το εταιρικό email που εμπεριέχει η ιστοσελίδα σας επίσης προσδίδει εγκυρότητα στην επικοινωνία με δυνητικούς πελάτες.

2. Δίνει τη δυνατότητα προσέλκυσης νέων πελατών

Με μία εταιρική ιστοσελίδα αποκτάται online παρουσία και οι πελάτες που σας βρίσκουν μέσω αυτής είναι ένα κοινό που δεν μπορούσατε να στοχεύσετε πριν. Μέσω των μηχανών αναζήτησης μπορούν εύκολα να σας βρουν όσοι ενδιαφέρονται για αυτό που προσφέρετε.

Η εταιρική ιστοσελίδα σας ‘είναι ανοιχτή’ στο κοινό κάθε μέρα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και διαφημίζει την επιχείρησή σας. Άλλωστε στην εποχή μας, ακόμα και μετά από προσωπική σύσταση, οι περισσότεροι καταναλωτές θα ψάξουν την εταιρία σας στο internet πριν αποφασίσουν να σας επιλέξουν.

3. Αναδεικνύει αναλυτικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας

Κάθε μέρα, δυνητικοί πελάτες σας μπορούν να δουν αναλυτικά τι προσφέρετε και να ενημερωθούν από εσάς ψάχνοντας στην ιστοσελίδα σας.

Με τις κατάλληλες περιγραφές, τίτλους και φωτογραφίες έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν ή/και υπηρεσία που προσφέρετε και να τους κερδίσετε εύκολα και γρήγορα. Φροντίστε η ιστοσελίδα σας να είναι σαφής και να μην αφήνει πολλά ερωτήματα στον πελάτη.

4. Δίνει τη δυνατότητα να διαφημιστείτε από προηγούμενους πελάτες

Στην εταιρική σας ιστοσελίδα μπορείτε συμπεριλάβετε κριτικές από προηγούμενους πελάτες που έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προτίμησή τους σε εσάς.

Με αυτό τον απλό τρόπο, ένας νέος επισκέπτης πείθεται τόσο για την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, όσο και για την εγκυρότητά της επιχείρησής σας. Οι καταναλωτές σήμερα αναζητούν τα σχόλια που έχουν αφήσει άλλοι χρήστες στο διαδίκτυο και επηρεάζονται σημαντικά από αυτά στην τελική τους απόφαση.

5. Διευκολύνει την επικοινωνία με δυνητικούς πελάτες

Μέσω μίας εταιρικής ιστοσελίδας γίνεται εύκολο για τους δυνητικούς πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας. Στην ιστοσελίδα σας μπορούν να βρουν το τηλέφωνο, το email και τη διεύθυνση της εταιρίας σας άμεσα και εύκολα. Είναι επίσης σημαντικό να συμπεριλάβετε τα σωστά ωράρια λειτουργίας σας και να τα ανανεώνετε αν και όταν χρειάζεται.

Αν από την άλλη παρέχετε μία υπηρεσία ή προϊόν που δεν είναι ευρέως γνωστή ή εγείρει κάποια συχνά (κλασικά) ερωτήματα μπορείτε να συμπεριλάβετε στην ιστοσελίδα σας μία καρτέλα «φόρμα επικοινωνίας» στην οποία ο πελάτης μπορεί να σας στείλει το ερώτημά του και να του απαντήσετε με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται τον χρήστη και έρχεστε σε επαφή με έναν δυνητικό πελάτη που προσέλκυσε η ιστοσελίδα σας. Αν μάλιστα συνδεθείτε και με την εφαρμογή Google Maps θα είναι ακόμη πιο εύκολο να σας βρουν στο χάρτη ή να σας καλέσουν με μία απλή κίνηση.

6. Μπορείτε να διαφημιστείτε ανά πάσα στιγμή

Με την κατασκευή μίας ιστοσελίδας και την προβολή όλων των παροχών και προϊόντων σας εκεί, η Google αναγνωρίζει την επιχείρησή σας, κατατάσσει την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και βρίσκει τους χρήστες που θα ενδιαφέρονταν να την επισκεφτούν.

Αν λοιπόν θελήσετε μελλοντικά να προσελκύσετε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, με τη διαφήμισή σας στο Google μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλές δυνατότητες. Έχετε στη διάθεσής σας πολλά εργαλεία για την προώθηση και ενίσχυση της επιχείρησής σας και η κατασκευή ιστοσελίδας είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα.

Γιατί να επιλέξετε την Webed για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

Συμπερασματικά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προβείτε στην κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας και ο σημαντικότερος είναι ότι το απαιτεί η εποχή μας. Με τόσες όμως δυνατότητες εξέλιξης μέσω αυτής, είναι κρίμα να χάνετε ευκαιρίες και πελάτες.

Στη Webed διαθέτουμε τη γνώση, την εμπειρία και την εξειδίκευση για να σάς προτείνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις κατασκευής ιστοσελίδας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ώστε να φτάσετε την επιχείρησή σας εκεί ακριβώς που θέλετε.

Οι γνώσεις μας σε SEO και κατασκευή – σχεδιασμό ιστοσελίδων μάς δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε πιο ευρείς λύσεις σε θέματα ιστοσελίδας, περιεχομένου, δομής και προσέλκυσης πελατών. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 21 6070 2930 ή βρείτε μας στην Αρτέμιδος 1, Γλυφάδα για να επιτύχουμε κάθε σας επιχειρηματικό στόχο!